Nyheter

Här hittar du samtliga nyheter -  nyheter om bolaget och våra projekt, driftinformation, lediga jobb och information om upphandlingar. 

Barnen på Herrgårdens förskola tar första spadtaget för den nya förskolebyggnaden

Första spadtaget på Herrgårdens förskola

Barnen på Herrgårdens förskola hjälptes åt att ta första spadtaget för den nya förskolebyggnaden. I vackert väder firades det och alla bjöds på frukt och fika. I maj börjar byggnationen av den nya förskolan. 

Fabs och Alingsåshem söker nya medarbetare

Vi söker nya medarbetare

Den första september blir Fabs och Alingsåshem en gemensam organisation. Vi blir cirka sjuttio medarbetare som tillsammans utvecklar och förvaltar förskolor, skolor, fritidslokaler, verksamhetslokaler, kulturella byggnader, äldreboenden samt 3 300 hem. Därför behöver vi stärka upp med nya medarbetare. 

Framtidsveckan i Alingsås 9-15 april

Lär dig överlevnad under Framtidsveckan

Under Framtidsveckan, 9-15 april, satsar vi på trygghet i vardagen. Lär dig hur du klarar dig hemma när elen går eller vad du ska göra om någon i din närhet får hjärtstopp.

Fastighetsförvaltare Fabs AB LIA-period Newtons yrkeshögskola

Samuel – en framtida fastighetsförvaltare

Under hösten har Samuel Källström, som studerar till fastighetsförvaltare, utfört sin LIA-period hos oss på Fabs. Fastighetsbranschen är ett kraftigt växande yrkesområde och vi tycker det är viktigt att ge människor en inblick i yrket och engagerar oss för att fler utbildar sig inom vår verksamhetsområde. 

Ombyggnation av Alf Petterssons ABs lokaler

Byggstart för Alf Pettersson AB

Nu startar om- och tillbyggnationen av Alf Pettersons ABs lokaler och i december ska ett större entresolplan med nya personalutrymmen vara klart.